Dís Styrelse 2022

Ordförande - Lars Af Klintberg , mail: ordforande@disislandshastforening.se

Jag och min familj bor på Ensta, Vretaberg Gård. Vi har sysslat med islandshästar sedan 1997 och
själv har jag haft med islandshästar att göra i hela mitt liv.

Vice ordförande, aktiviteter och tävlingsansvarig - Inger Sjödin, mail: tavling@disislandshastforening.se
Jag driver Stall Zelus med min dotter Sofie. Jag har ridit i hela mitt liv och köpte min första islandshäst år 2000.

Sekreterare - Anne Zetterqvist
Mitt hästliv började för 25 år sedan med ridskola på islandshäst. Jag köpte min första häst 2000 och vi har haft 20 fantastiska år tillsammans. Nu har vi två islandshästar i familjen som är inkvarterade på Hemfosa.

Kassör - Anki Österlund, mail: kassor@disislandshastforening.se
Jag bor i Södertälje och jobbar på Davens Åkeri och har min islandshäst hos Carina Jylebäck i Järna.

Aktivitet och medlemsregister – Anne-Jeanette Ljungberg, mail: medlem@disislandshastforening.se
Jag har ridit islandshäst sedan 1990 och tycker om att träna och utvecklas tillsammans med mina två hästar som finns i Stall Zelus.

Kommunikation – Åsa Ygland, mail: info@disislandshastforening.se
Jag bor i Tullinge och har min häst på stall Riksten i Tullinge. Jag har haft egen Islandshäst sedan 2010 och älskar varje sekund av det. Tävlar, rider kurser, tränar frihetsdressyr, rider långritter, skjuter pilbåge och allt annat kul man kan hitta på tillsammans med världens bästa hästras.

Ungdom –  Alexandra von Schenck ungdom@disislandshastforening.se
Jag går på Sambeteendelinjen på gymnasiet i Stockholm. Jag bor i Nykvarn där jag har min gamla envisa häst Rökkvi på Torsättra.

Suppleant (Fritid) – Bitte Vesterholm  fritid@disislandshastforening.se

Min häst Alvar bor på Stall Zelus, själv bor jag i Tullinge. Jag har ridit sedan barnsben, och har tränat westernridning i många år.  ”Sadlade om ” från Quarterhäst till Islandshäst för ca 7 år sedan och har inte ångrat mig en sekund. Jag gillar att träna allsidigt men brinner lite extra för naturupplevelser till häst. Lycka för mig är att ge sig iväg ut på långritt tillsammans med likasinnade.